Over ons

Interbaro is al vanaf 1970 actief in de wereld van metalen. Begonnen als metaalbewerker en met zijn tijd mee doorontwikkeld tot metaalverwerker. Door de kennis en ervaring die er is opgedaan in productietechnieken en productieprocessen, is het Interbaro van nu een bedrijf dat verwerking totaal in eigen beheer kan uitvoeren. 

Veel producten zijn niet geschikt om na binnenkomst rechtstreeks in een container te verladen naar het verre Oosten. Dit kan zijn door wet- en regelgeving, formaat of bijvoorbeeld omdat bedrijven hun “afvallen” zelf volgens Europese regelgeving willen laten verwerken en zo dus ook de belangrijke grondstoffen hier in Europa houden. 

Naast de reguliere metaalhandel bestaat ons bedrijf voor het grootste gedeelte uit demontage, sorteer en scheidingswerkzaamheden. In de metaalrecycling is vrijwel elk product anders, deze worden dan ook met mankracht, zoveel mogelijk ondersteund door machines, daadkrachtig aangepakt. 

Bij Interbaro staat er altijd een flexibel team van gemotiveerde medewerkers klaar om uw afvallen te bewerken, verwerken en/of te sorteren. Dit gebeurt milieubewust en volgens Europese wet- en regelgeving. Zo verlaten vele materialen die bij ons bedrijf binnen komen het terrein weer als direct in te zetten grondstoffen.

 

 

Albert de Witte

Commercieel verantwoordelijk

+31 (0)6 2171 1666

albertdewitte@interbaro.nl

 

Maurits van Halen

Operationeel verantwoordelijk

+31 (0)6 8294 6095

mauritsvanhalen@interbaro.nl

Bart Daals

commissionair/oud eigenaar

+31 (0)314 333 608

bart.daals@interbaro.nl

Arjan ter Maat

Administrateur

+31 (0)314 333 608

administratie@interbaro.nl