Interbaro

Interbaro is al vanaf 1970 actief in de wereld van metalen. Begonnen als metaalbewerker en met zijn tijd mee doorontwikkeld tot metaalverwerker.

Interbaro

Specialisaties

Interbaro heeft zich gespecialiseerd in het verwerken en ontmantelen van producten. Kabels, elektromotoren en transformatoren zijn

Specialisaties

Diensten

Transformatoren, Generatoren, restpartijen kabel, schakelmateriaal enzovoort. Producten die door bijvoorbeeld groei of innovatie niet

Diensten

Technologie die telt

Interbaro Recycling is een internationale speler in de verwerking, handel en recycling van metalen. Ons enthousiaste team, met jarenlange kennis en ervaring maken van Interbaro Recycling een up to date flexibel metaal recyclingbedrijf, dat klaar is voor de toekomst! 

Kabels, transformatoren, elektromotoren en statoren zijn enkele voorbeelden die wij recyclen. Uw metalen recyclen wij doormiddel van ons eigen ontwikkelde machinepark. Hier worden de metalen verkleind en verwerkt tot in te zetten grondstoffen. Interbaro Recycling is constant bezig om voorop te lopen in het verwerken en recyclen van zowel door regelgeving niet te exporteren materialen, als materialen waarin wij door onze efficiëntie de concurrentie aangaan met “lage lonen landen”. 

Zodra u uw metalen aan ons toevertrouwd, kunt u ervan op aan dat uw materialen milieuvriendelijk worden verwerkt volgens Europese regelgeving. En dat tegen scherpe tarieven. 

Klanttevredenheid, efficiëntie en snelheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Deze speerpunten maken ons tot een betrouwbare partner in het recyclen van uw metalen.

Certificering

Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, recyclen en handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Buitenlandse bedrijven die deze activiteiten op Nederlands grondgebied verrichten moeten ook op de lijst staan.

Wij zijn o.a. gecertificeerd:

Interbaro recycling
frankrijk recycling logo
Frankrijk recycling logo 2
tuv

Over ons

Nieuws artikelen


 • Liebherr LH22

  Liebherr LH22

  22 januari 2019

  Vanaf 22-1-2019 is ons machinepark uitgebreid met de Liebherr LH22 overslagkraan. Deze kraan is uitgevoerd met een sorteergrijper en heeft een snelwisselsysteem, waar diverse hulps...

  Lees meer
 • Generator 1

  Generatoren

  20 oktober 2017

  Op vrijdag 20 oktober 2017 heeft Interbaro Recycling twee grote generatoren laten lossen. Deze twee generatoren wegen apart 72 ton en zijn met speciaal transport naar Interbaro ver...

  Lees meer