VACATURES INTERBARO

Interbaro breidt uit: Monteur Technische dienst gezocht

Praktische ingesteld en ervaring met het onderhouden van industriële machines en installaties? Wij zoeken een Monteur Technische Dienst die denkt in oplossingen en uitdagingen weet om te zetten in kansen. 

NIET “GEWOON EEN BEDRIJF”

Gevestigd in Doetinchem, is Interbaro al een halve eeuw dé expert in het omzetten van end-of-life industriële componenten naar waardevolle grondstoffen. Ons toegewijde team werkt dagelijks met passie en een sterke focus op flexibiliteit, transparantie, efficiëntie en innovatie. Hierdoor hebben wij ons ontwikkeld tot een belangrijke schakel in de recyclingketen en de energietransitie. Dankzij onze dochteronderneming Intermilieu, met een focus op gevaarlijke stoffen, blijven we altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving.

Bij Interbaro beheren we het volledige recyclingproces, van inkoop en demontage tot het leveren van gedetailleerde datastromen voor duurzaamheidsrapportages en CSR-doelen. Wat ons echt onderscheidt, is onze specifieke expertise en voortdurende drang naar innovatie, altijd perfect afgestemd op de behoefte van de klant.

Met een ambitieuze toekomstvisie willen we onze positie versterken bij transmissiebeheerders, distributienetbeheerders en industriële aannemers. Interbaro blijft voorop lopen in de recyclingbranche, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om materialen om te zetten in waardevolle grondstoffen, met een sterke focus op duurzaamheid.

NIET “GEWOON EEN BAAN”

Ben jij een ervaren Monteur technische dienst met een hands-on mentaliteit en een scherp oog voor detail? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die zowel technisch onderlegd als operationeel sterk is. In deze rol ondersteun je onze technische dienst bij het onderhouden en optimaliseren van ons machinepark en installaties. Je zorgt ervoor dat alle machines optimaal functioneren en draagt bij aan het continue verbeterproces binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?

  • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan machines en installaties.
  • Analyseren en oplossen van storingen om stilstand te minimaliseren.
  • Onderhouden van contacten met leveranciers en externe dienstverleners voor onderhoud en reparaties.
  • Bijdragen aan verbeterprojecten en het optimaliseren van productieprocessen.
  • Registreren van onderhoudswerkzaamheden en up-to-date houden van technische documentatie en het machinepark.
  • Werken volgens veiligheidsvoorschriften en zorgen voor een veilige werkomgeving.

NIET “GEWOON EEN MEDEWERKER”

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega met een praktische instelling en nuchter verstand. Je bent gemotiveerd, hebt een proactieve werkhouding, en beschikt over ervaring met het onderhouden van industriële machines en installaties. Wij zoeken iemand voor de lange termijn, die denkt in oplossingen en uitdagingen en deze weet om te zetten in kansen. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring.