Generator recyclen

✓ Milieuvriendelijke recycling

✓ Volgens Europese regelgeving

✓ Eigen ontwikkeld machinepark

Wilt u uw oude generator recyclen? Interbaro Recycling in Doetinchem helpt u hier graag bij. Een generator is een machine die gebruikt wordt om elektriciteit op te wekken. Hierbij wordt de mechanische energie omgezet in elektrische energie. De bekendste generator is de noodgenerator. Bij ons recyclingbedrijf worden alle generatoren verwerkt. Van huis-tuin-en-keukengeneratoren, tot grote machinale generatoren. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw generator te recyclen.

Wilt u uw oude generatoren recyclen?

generator recyclen

Wilt u uw generator bij ons laten recyclen?

Bij Interbaro Recycling hebben wij ons eigen ontwikkelde machinepark. Ons ervaren en enthousiaste team verwerkt uw oude generator op een milieuvriendelijk wijze. De metalen van de generator worden verkleind en verwerkt tot in te zetten grondstoffen. Wij lopen daardoor voorop in het verwerken en recyclen van verschillende soorten metalen. Wist u dat wij ook de statoren en rotoren uit een generator recyclen? Interbaro recycling biedt naast het verwerken van uw generator ook andere producten en diensten. Hierbij kunt u denken aan de recycling van:

Bel ons op en maak een afspraak

Wilt u meer weten over het recyclen van metalen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u telefonisch via +31 (0)314 35 44 10. Stuurt u liever een e-mail? Ook dat is mogelijk. Stuur uw e-mail naar info@interbaro.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.